Uslovi korišćenja

Sledeći Uslovi (“Uslovi korišćenja”) regulišu pristup i korišćenje sajta Proslavi.rs.
Pristupanjem, pretraživanjem, ili generalno korišćenjem sajta Proslavi.rs , slažete se da budete obavezani ovim uslovima korišćenja usluge i svih srodnih politika ili smernica, uključujući i sve naknadne izmene ili modifikacije nad njima. Ako se ne slažete sa ovim uslovima korišćenja ili bilo kakvim promenama, nemojte pristupati ili na drugi način nastavljati da koristite sajt Proslavi.rs .

Ni jedan deo sajta Proslavi.rs ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja sajta.

Oglašavanje i linkovanje

Sajt Proslavi.rs ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala. Takođe, Proslavi.rs ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu sajta Proslvi.rs ili njenih saradnika.

Odricanje od odgovornosti

Sajt Proslavi.rs pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija na sajtu Proslavi.rs isključivo na Vaš rizik i da se sajt Proslavi.rs ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Deljenje e-mail adrese prilikom postavljanja kometara

Sajt Proslavi.rs se obavezuje da će Vašu e-mail adresu čuvati i neće deliti trećim licima. Sajt Proslavi.rs isključivo zahteva ostavljanje e-mail adrese radi izbegavanja zloupotrebe pri postavljanju komentara.

Politika kolačića

Sajt Proslavi.rs koristi kolačiće i slične tehnologije, uključujući mobilne identifikatore aplikacija, da nam pomognu da Vas prepoznaju na različitim Uslugama, uče o Vašim interesima kako na tako i van naših Usluga, kako bismo poboljšali Vaše iskustvo na sajtu, povećali bezbednost, merili upotrebu i efikasnost naših Usluga. Možete kontrolisati kolačiće kroz postavke pregledača i drugih alata. Posetom naših Usluga, pristajete na plasman kolačića i signalnih uređaja u vašem pretraživaču.

Datoteke sa beleškama, IP Adrese, i informacije o Vašem računaru i mobilnim uređajima

Kada posetite ili napustite naše Usluge klikom na hiperlink ili kada pregledate nezavisne sajtove koji sadrži naše dodatke ili kolačiće (ili sličnu tehnologiju), mi automatski dobijamo URL sajta sa koga ste došli, ili onaj na koji ste usmereni. Mi ćemo takođe dobiti Internet Protokol ( “IP”) adresu računara ili proksi server koji koristite za pristup vebu, vremena pristupa, pregledane stranice, detalje operativnog sistema, tip veb pretraživača i mobilnog uređaja (uključujući Vaš identifikator mobilnog uređaja koji Vaš mobilni operativni sistem uređaja odašilje), Vaš mobilni operativni sistem (ako pristupate sajtu Proslavi.rs sa mobilnog uređaja), kao i ime Vašeg ISP provajdera ili vašeg mobilnog operatera.

Neprijatan i neprikladan sadržaj

U slučaju da objavite ili pošaljete uvredljiv, neprijatan ili neprikladan sadržaj na sajt Proslavi.rs , ili ako na bilo koji drugi način Vaše ponašanje uznemirava druga lica, sajt Proslavi.rs može da ukloni Vaše komentare u cilju sprečavanja i obustavljanja takvog ponašanja.

Važeći zakon i nadležni sud

Ovi Uslovi korišćenja će biti isključivo tumačeni u skladu sa zakonima Republike Srbije isključujući pravila koja se kose. Svaki spor koji nastane iz ili u vezi sa ovim uslovima se isključivo dostavlja i biće obrađen od strane nadležnog suda u Beogradu, u Republici Srbiji.

Promene Uslova korišćenja

Sajt Proslavi.rs zadržava pravo da promeni ili modifikuje bilo koji od uslova sadržanih u ovim Uslovima korišćenja, ili bilo koje politike Usluga, u bilo kom trenutku i po sopstvenom nahođenju. Ako sajt Proslavi.rs odluči da promeni ove Uslove korišćenja Usluga, Proslavi.rs će postaviti novu verziju na Uslugama i ažurirati datum stupanja na snagu naveden iznad. Sve promene ili modifikacije ovih Uslova korišćenja ili politike biće na snazi nakon postavljanja revizija.