Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Kuglana Žabac bowling – Vidikovac

Dečija igraonica, Prostor za žurke i rođendane
200
1000 m2

Dečiji rođendani

Proslave u Žabcu su uživancija za sve uzraste i ukuse! Kuglanje je zabavna i dinamična igra za sve uzraste koju će vaša deca naučiti i obožavati već nakon prve bačene kugle. Za Vas smo pripremili različite rođendanske pakete i svaki sadrži picu i osveženje za decu. Dok se mališani provode Vi i vaši prijatelji i porodica možete da ih nadgledate iz separea i opustite se uz bogatu ponudu našeg bara. Na vama je samo da izaberete paket po svojoj meri, a mi smo tu da vam pomognemo sa bilo kakvim posebnim željama!

Team building

Postoji li bolji način da motivišete vaše zaposlene i probudite timski duh od bavljenja sportom.

Žabac vam nudi i tu mogućnost.

Na prostoru površine od 800m2, sa kapacitetom od sto dvadeset sedećih mesta spremni smo da za vaše zaposlene organizujemo nezaboravno druženje.
Pored automatizovanih bowling staza i bilijar kluba na raspolaganju je i ponuda Cafea Žabac sa velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, frapea, koktela, raznih poslastica, kao i slanih snack obroka.

U sklopu objekta posedujemo kompletnu tehničku podršku (mikrofon, video bim, projektor) , visoko kvalitetno klupsko ozvučenje, light show osvetljenje u samom objektu kao i propratnu zabavu u vidu karaoke programa.

Prostor je klimatizovan, a za goste kuglane parking je obezbeđen.

Ponuda se formira na osnovu vašeg zahteva.

Kuglanje se preporučuje svima od 7 do 77 godina, podjednako muškarcima i ženama. Iako je već godinama ovaj vid zabave i rekreacije poznat i prihvaćen širom sveta, kod nas je postao nešto popularniji tek u poslednjih par godina. Naša misija je da ovaj prelepi sport, koji istovremeno predstavlja i odličan vid zabave, približimo i našim sugrađanima.

Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. U sjajnoj atmosferi, uz odličnu muziku i bogatu ponudu iz našeg café bara obećavamo izuzetan provod i zabavu!

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +381628009960
Radno vreme:Svakim danom od 10-01h
Adresa:Patrijarha Joanikija 2
Web

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *