Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Klub za proslave Santo Domingo

Prostor za žurke i rođendane, Teenage klub
130
m2

Svako od nas ima neki bitan datum koji želi da obeleži: rođendan, rođenje deteta, krštenje, godišnjicu braka… i najteže je izabrati idealan prostor za proslavu. U Santo Domingu na jednom mestu imate sve, fenomenalan prostor, kompletno osoblje i nabavku pića…

KLUB SANTO DOMINGO BAR našao je svoje mesto u ul. Vojvode Šupljikca broj 31, na Vračaru. Prelep ambijent i prijatna atmosfera su ono što uvek možete očekivati od ovog mesta, stoga je ono idealno za vaše uživanje sa dragim ljudima.

Naziv dobio po imenu prestonice Dominikanske republike, koja se nalazi na obali Karipskog mora, a u prevodu na srpski znači „sveta nedelja“. Ambijent i sveukupan izgled ovog mesta imaju za cilj da vam dočaraju posebnost i lepotu ove egzotične zemlje. Kako zbog jedinstvenog izgleda, tako i zbog fenomenalne atmosfere, klub Santo Domingo Bar postao je simbol dobrog provoda u našem glavnom gradu. Ono što je šlag na torti u vezi sa ovim mestom, jesu iskusni barmeni koji za vas pripremaju najbolje koktele i kafe, raznovrsne i za svačiji ukus, što će vam dodatno ulepšati boravak ovde.
Klub Santo Domingo Bar je potpuno renoviran, u želji da što istinitije prikaže makar mali deo lepote i raskoši peščanih plaža, i duh ovog tropskog raja. Klub je pogodan za organizovanje svih vrsta proslava.

Cena iznajmljivanja kluba je 40oe

Samo zbog vas omogućili smo all inclusive pakete pića po ceni od 2,5e po osobi

Specijalna ponuda 

Za sve koji prilikom rezervacije kluba pokažu vaučer dobijaju POPUST od 50e na iznajmljivanje kluba

 

Iznajmljivanje prostora za sve vrste žurki i proslava!

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +381612037956
Radno vreme:Svakim danom od 22-04h
Adresa:Vojvode Šupljikca 31
Web

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *