Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Dečija igraonica Kamičak Novi Beograd

Dečija igraonica
250
600 m2

Kapacitet- Dece: 150, Odraslih: 100

Novogodisnja predstava Decija igraonica Kamicak | Proslavi
Proslava rođendana je jedan od najbitnijih događaja za svako dete u toku godine. Kamičak igraonica organizuje proslave dečijih rođendana u skladu sa Vašim zahtevima i željama.

Naš tim animatora čine mladi i kreativni ljudi koji uživaju u igri i zabavi sa decom. Njihove posebno osmišljene interaktivne i sportske animacije, učiniće da Vam proslava rođendana ostane dugo u sećanju.

Profesionalno i posebno obučeno osoblje u kafiću, će Vašim odraslim gostima pružiti vrhunsku uslugu. Kompletnu organizaciju oko posluženja za goste možete prepustiti nama, dok se piće poslužuje iz našeg šanka.

Pored dnevne igraonice,nudimo i dodatne sadržaje-nezaboravne proslave rođendana,kreativne i edukativne radionice,boravak za decu školskog uzrasta,školicu sporta.

AKTIV KIDS školica sporta za sve nove polaznike odobravamo 50% popusta u oktobru mesecu!

Program školice sporta AKTIV KIDS u KAMIČAK igraonici se sastoji od dva treninga nedeljno u trajanju od 50 min. Treninzi su usmereni na razvoj okretnosti, ravnoteže, koordinacije, motoričke sposobnosti kod dece, osećaj položaja u prostoru. Sa decom rade treneri koji su završili studije na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje. Termini održavanja treninga su dva puta nedeljno i to -utorkom i četvrtkom sa početkom u 17.00h.

MOZGAONICA – Edukativna radionica

Dragi roditelji, posle letnje pauze MOZGAONICA nastavlja sa radom! Do kraja septembra vežbamo USMERAVANJE PAŽNJE. Mozgaonicu vodi dečiji psiholog i broj dece koja učestvuju na radionici je ograničen (najviše 8). Održava se svake nedelje u dva termina – od 12h (za uzrast 3-5 god.) i od 13h (za uzrast od 5,5 do 7 god.).

iCLAY – Radionica modelovanja gline
Poseban akcenat u okviru Kamičkovog kreativnog kutka je stavljen na iCLAY glinu. To je polimerna glina mekane i glatke strukture namenjena deci. Deca uzrasta već od 3 godine mogu raditi sa ovom glinom, a uz nju deca razvijaju finu motoriku, samopouzdanje, koncentraciju, prostornu orijentaciju. U okviru Kamička posebno obučeni iCLAY instruktori moće će Vama ili Vašem mališanu da održe individualnu radionicu i upoznaju vas sa mogućnostima iCLAY gline. Trajanje iCLAY radionice je 60min.

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +381112206195 +38163322225
Radno vreme:Svakim danom od 09-21h
Adresa:Milentija Popovića 9 (Sava Centar)
Web
CenovnikPogledaj cenovnik

Kontakt

2 ocene za “Dečija igraonica Kamičak Novi Beograd

  • Review Autor

    Cisto i veliko, devojke sa decom odlicne, osoblje ljubazno, usluga profesionalna. Za svaku preporuku!

  • Review Autor

    Devojke su se sve vreme igrale sa decom,iako nismo imali animaciju na rođendanu.
    Usluga u kaficu odlična i prave najbolji plazma šejk u Beogradu!

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *