Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Dečija igraonica Tehnokids Voždovac

Dečija igraonica, Teenage klub
220
600 m2

Kapacitet- Dece: 90, Odraslih: 130

Sa dugogodišnjim iskustvom u radu, igraonica – rođendaonica Tehnokids osnovana je 2007. god. sa ciljem da mališanima pruži najkreativniju zabavu. Na 600 m2, u tri tematski urađena nivoa, smeštene su prostorije za proslave rođendana i svih ostalih vrsta proslava. Sadržaji igraonice – rođendaonice su primereni interesovanjima dece od 1-14 god. Prvi nivo, „Izgubljeni grad“ i drugi nivo „Karibi “ opremljeni su sadržajima za mališane do 7 godina. Tu su 3D lavirinti sa preprekama, mostićima i toboganima, bazeni sa lopticama, plastične spravice za animaciju male dece, trampoline… i još mnogo toga. Naš treći nivo „Disko vrisko“ je za starije mališane, diskoteka sa profesionalnim ozvučenjem, Nintendo WII konzolama, Sony, sto za stoni fudbal, najsavremeniji disko-svetlosni efekti…

Igraonica u svom sastavu poseduje i parking. Vašu rođendansku trpezu možete upotpuniti uvek sveže pripremljenim specijalitetima iz naše kuhinje. Oživite omiljene junake Vaših mališana u najrazličitijim oblicima naših dečijih rođendanskih torti.

Tehnokids kafe-klub

U našim klimatizovanim kafeima možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno korišćenje Wi-Fi bežičnog interneta dok su Vaši mališani u sigurnim rukama naših animatora. U letnjim mesecima iskoristite prednost našeg prostranog dvorišta i bašte i uživajte na otvorenom.

Dnevna igraonica

Dnevna igraonica radi svakim danom od 13 – 21 h i vikendom od 11 – 21 h. Brigu o deci vodi tim profesionalnih ljubaznih vaspitača koji ce se potruditi da im nijedan trenutak ne bude dosadan. U našem prostoru svako dete će naći svoj kutak i zabavu.

Cene:

Dnevna igraonica (1 sat): 150 din
celodnevna karta: 300 din

Ukoliko ste u gužvi, tu smo mi da Vaše mališane pričuvamo – čuvanje dece 250 din/h uz najavu 1 dan ranije. Minimalna satnica za čuvanje je 3 sata, 1 sokić gratis.

Pored ostalih gostiju koje ćete pozvati na rođendan, obradujte Vaše mališane specijalnim gostom – maskote Miki Maus, Šilja ili Lav ce ih sigurno oduševiti – cena 10 evra. Uz našu tortu maskota gratis. Da žurkica bude za pamćenje, tu su naši animatori: Gusari, Gusar i Pipi, Princ i Princeza, Petar Pan i Zvončica, Ninjago, Winx vila i Gusar – profesionalna animacija u trajanju od 2 h – cena 40 evra.

Face-painting: 20 evra
Pinjata zabava – mini igračkice i slatkiši spakovani u najrazličitije oblike omiljenih junaka (Nodi, Dora, Garfild, Sunđer Bob, Hello Kitty, Nindzago…): 25 evra.

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +38163 712 72 22 +38111 369 99 77
Radno vreme:Radnim danom: od 13-21h
Vikendom: od 11-21h
Adresa:Dobropoljska 2
Web
CenovnikPogledaj cenovnik

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *