Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Dečija igraonica Red Beogradionica

Dečija igraonica
110
200 m2

Kapacitet- Dece: 30, Odraslih: 80

NOVA igraonica u vašem komšiluku – BEOGRADIONICA Tošin bunar

Novi Beograd postao je bogatiji za još jednu Beogradionicu! U Bulevaru Milutina Milankovića br. 136A, na trećem spratu poslovne zgrade RED STRIPE otvorena je BEOGRADIONICA Tošin bunar. Dečija rođendaonica za klince do 7 godina. Starija deca mogu da biraju između video igara, hi-tech simulatora i igračkih konzola Sony Play Station, Nintendo WII, Microsoft Xbox, dok najmlađe očekuju tunelčići,dečiji kutak i brojne animacije.Rođendaonica je pogodna za proslavu prvih rođendanaca i krštenja.

Nezaboravno za decu, opušteno za roditelje.

Iza vrata BEOGRADIONICE Tošin bunar leži uzbudljivi svet namenjen dečijoj zabavi, ali pravo osveženje za odrasle je što mogu da biraju gde će da uživaju, u prelepom ambijentu same igraonice ili na otvorenoj terasi. Za roditelje je terasa pravi raj na kojem mogu da se opuste u društvu prijatelja dok se klinci bezbedno igraju u dečijoj zoni pod budnim okom devojke zadužene za brigu o deci.

Ponuda Beogradionice Tošin bunar.

Za slane zalogaje zadužena je naša kuhinja koja priprema vrhunski ketering za decu i roditelje u dogovoru sa klijentom. Ketring predlaže i priprema šef Azzaro gastro tima Kosta Katafaja. Piće se služi iz šanka BEOGRADIONICE Tošin bunar. Cena zakupa uključuje kompletno osoblje za posluživanje, osobu za nadzor dece, dečiji pribor i pozivnice. Ukoliko želite dodatno da animirate decu i priredite im pravi rođendanski spektakl preporučićemo Vam animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare.

Proslave su zatvorenog tipa i uobičajeno traju dva i po sata.

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +38162 21 49 15
Radno vreme:Svakim danom: od 10:00-21:30h
Adresa:Bulevar Milutina Milankovića 136a
Web
CenovnikPogledaj cenovnik

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *