Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Dečija igraonica Jezero Beogradionica

Dečija igraonica
140
250 m2

Kapacitet- Dece: 30, Odraslih: 110

Dečije carstvo, ušuškano pokraj najlepšeg beogradskog jezera Ade Ciganlije, otvara svoja vrata mališanima koji žele da svoj rođendan proslave na najoriginalniji način. stoga treba znati sledeće…

Drage Mame i Tate, napravljen je raj za vaše devojčice i dečake! Tu smo da ostvarimo vašoj deci san i zajedno napravimo najlepši rođendan!
Beogradionica Jezero se nalazi na Adi Ciganliji BB (AZZARO ugostiteljski kompleks, na samom početku šetališta) i namenjena je svim vrstama proslava za najmlađe.

Ponuda obuhvata nadzor vaše dečice uz kompetentnu osobu koja im je posvećena. Ketering služba zadužena je za najslađe zalogaje, servirane i napravljene po, već dobro poznatim, receptima Azzaro gastro tima. Da svaki zalogaj bude slađi, tu je i tropski bar za svaki uzrast.
Azzaro porodica poziva na igru i druženje dečake i devojčice! Naša igraonica je prava dečija rođendaonica, u kojoj mašta stvarnost postaje i svakom detetu u sećanju ostaje. Ukoliko se pitate kako da svom detetu rođendan osmislite, zašto se jednostavno ne opustite. Porodično se za ruke uhvatite i na Adu uputite!

Sam zakup obuhvata kompletan tim za posluživanje, nadzor mališana, dečiji pribor i pozivnice koje se šalju drugarima. Za dodatnu animaciju preporučujemo naše saradnike: animatore, mađioničare, balon dekoratere, fotografe i poslastičare. Uz nas možete mališane iznenaditi i pozorišnom predstavom, maskenbalom ili nekim drugim performansom.

Divan dan, divan dan, nekome je baš danas rođendan!
Ako si to baš ti čekamo te u Beogradionici na Adi.

Proslave su zatvorenog tipa i uobičajeno traju dva i po sata.

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +38162 21 49 85
Radno vreme:Svakim danom: od 10:00-21:30h
Adresa:Ada Ciganlija bb
Web
CenovnikPogledaj cenovnik

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *