Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Dečija igraonica Koko – Stari Grad

Dečija igraonica
115
m2

Kapacitet- Dece: 50, Odraslih: 65

KOKO je dečija kulturna stvaraonica i igraonica koja se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Dunavskom keju, u okviru renoviranog Sportskog centra „Milan Gale Muškatirović“ (bivši 25. Maj).

Prirodno osvetljen ambijent sa pogledom na Dunav, sa divnom bastom u prolećnim i letnjim mesecima.

Uz školovano i ljubazno osoblje, Vaše dete će uživati u prelepo uređenom prostoru u potpuno drugačijem, modernom stilu, sa puno dnevnog svetla i jedinstvenim pogledom na Dunav.

U KOKO igraonici možete organizovati i proslavu dečijeg rođendana. U veselom i šarenom ambijentu punom topline i pozitivne energije, koji vam je u celosti na raspolaganju tokom rođendana, preporučujemo rođendane za optimalno 60 odraslih i 35-oro dece.

Termini za proslavu dečijih rodjendana su:

  • Radnim danima: 15.30h do 18.00h | 18.30h do 21.00h
  • Vikendom: 10:00 do 12:30 | 13.00h do 15.30h | 16.00h do 18.30h | 19.00h do 21.30h

Hranu i torte možete sami da obezbedite, a možete kompletnu organizaciju posluženja da prepustite nama i našim stalnim saradnicima.
Svaki slavljenik, pored nezaboravnog rođendana, dobija i specijalni KOKO poklon.

Radionica

Volite da crtate, slikate, vajate, oblikujete, mažete, slažete, cepate, lepite i sečete? Vidimo se svake subote i nedelje od 10 do 12 časova na Koko radionici.

Na našim kreativnim radionicama učestvuju mali kreativci različitih uzrasta i uvek se nađe nešto zanimljivo za svakoga. Kroz aktivnosti kao što su crtanje, vajanje, oblikovanje, mališani od najranijeg perioda razvijaju kreativnost i finu motoriku, podstiču maštu i uživaju kroz igru stvaranja. Svaki put radimo nešto novo, a teme su određene aktuelnim događajima, datumima, godišnjim dobima…

Ukoliko Vaše dete pokazuje interesovanje i sklonost ka umetnosti, naša radionica je pravo mesto da nauči nešto novo i da se zabavi.

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +381113343293
Radno vreme:Radnim danom: od 13-21h
Vikendom: od 10-22h
Adresa:Tadeusa Košćuška 63
Web

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *