Dodaj u favorite
Cena
Usluga
Ambijent

Klub-Restoran Palazzo Pitti

Dečija igraonica, Prostor za svadbe, Restoran
120
m2

Kapacitet- Dece: 30, Odraslih: 120

Palazzo Pitti je novi, luksuzni klub i restoran na Košutnjaku sa vidikovcem i savršenim pogledom. Enterijer, projektovan sa posebnom pažnjom, doprinosi ugodnom ambijentu koji odiše duhom Firence, upotpunjen je besprekornom uslugom, prijatnom atmosferom i vrhunskom internacionalnom kuhinjom.

Posebno atraktivan deo našeg restorana predstavlja zelena oaza – bašta sa terasom sa koje se pruža nepregledni pogled ka obroncima Avale. Dodatni sadržaj predstavlja igraonica za decu Palazzo Pitti Kids, projektovana kao zasebni segment našeg kluba, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje za mališane.

U velikom prostoru, u jednom nivou postoji igraonica za decu sa 3D lavirintom, trambolinom, brojnim toboganima, lijanom, zidom za penjanje, baby kutkom i mnogobrojnim drugim sadržajima. Na raspolaganju Vam je profesionalno i ljubazno osoblje koje brine o Vašim mališanima. U našim prostorijama postoji mogućnost održavanja rođendanskih proslava vaših mališana.

Pallazzo Pitti je idealno mesto za vas i vašu porodicu, prijatelje, poslovne partnere. Pallazzo Pitti je mesto za vaš poseban dan. Palazzo Pitti vam nudi i različite mogućnosti za organizovanje kako privatnih tako i poslovnih okupljanja i proslava, kreiranih po vašoj želji. Specijalna ponuda našeg restorana su i programi organizacije rođendanskih proslava, prostorno i tematski prilagođeni mališanima.

Dobrodošli u Palazzo Pitti, idealno mesto za vaš poseban dan!

Parking WiFi Klima Pet Friendly Ozvučenje Rasveta Scenski efekti Bašta Pušenje
Telefon: +38111 256 33 16 +38162 344 379
Radno vreme:Radnim danom: od 12-24h
Vikendom: od 10-24h
Adresa:Luke Vojvodića 18i
Web
CenovnikPogledaj cenovnik

Kontakt

Oceni

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su oznacena sa *